natuurwerkdag70

 

Op 7 november organiseert de Wegelaergroep in samenwerking met de gemeente Den Haag en de bewonersorganisatie Noordelijk Scheveningen een natuurwerkdag in de Nieuwe Scheveningse Bosjes.

In de Nieuwe Scheveningse Bosjes woekert de esdoorn enorm waardoor ander bomen en de onderbegroeiing in de verdrukking raken. Tijdens de natuurwerkdag gaan we samen met andere scoutinggroepen en buurtbewoners onder andere esdoorns zagen en een takkenril maken. Met het organiseren van de natuurwerkdag wil de Wegelaergroep een positieve bijdrage leveren aan de natuur in haar directe omgeving.

De natuurwerkdag start om 10:00 uur in het Van Pallandthuis, het groepshuis van de Wegelaergroep, aan de Brusselselaan 15. De dag duurt tot ongeveer 15:00 uur. Voor een lunch wordt door ons gezorgd.

 

natuurwerkdag

 

Programma

10:00 uur     Ontvangst met koffie, thee e.d.

                    Instructie

                    Uitdelen gereedschap en handschoenen

10:20 uur     Werken in het bos

                    In groepjes, per groepje een begeleider

12.:45 uur    Lunchtijd

                    Voor soep en brood wordt gezorgd

13:30 uur     Vervolg werken in het bos

14:45 uur     Afsluiting

                    Drankje & hapje

15:00 uur     Einde

Voor gereedschap en werkhandschoenen wordt door de organisatie gezorgd.

Wij hopen dat veel mensen enthousiast zijn voor dit initiatief en ons komen helpen op zaterdag 7 november. Komt u ook helpen?

Meld je aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.